Nyitólap Alkalmazási területekNyomdai - és csomagolóipari alkalmazások

Csomagolóipari alkalmazások

Az egyre nyitottabb világ szükségessé teszi a gyors fejlesztéseket a csomagolóanyag gyártásban. Az egyéni arculat egyre nagyobb jelentőséggel bír a márkatermék megjelenítésében. A vevő és kereskedő igényeinek figyelembe vétele egyre újabb és újabb megoldásokat igényelnek. Ezek a megoldások általában költségesek. Ezek az igények nem fognak alább hagyni és a költségek sem fognak csökkenni.

A gazdaságos és hatékony termelésben tudjuk közös tudásunkat megrendelőink hasznára fordítani!

Beta-Roll által forgalmazott és gyártott termékek összehangolt rendszerével áll a csomagolóanyagokat gyártó nyomdák rendelkezésére, legyen az ofszet-, flexo-, mély- vagy metál nyomtatás.

 

Coldset nyomtatás

A gumihengerek, a nyomókendők, a hengerápoló szerek, a vízadalékok és a mosóanyagok összhangjával a makulatúra csökkenthető, gyorsabb átállás biztosítható.
Bővebben: Coldset nyomtatás

Flexonyomtatás

A flexonyomtatás az utóbbi években jelentős előre lépést mutat a minőségi nyomtatás területén. Komoly alternatíva a csomagolóanyag gyártásban a mélynyomás és az ofszet nyomtatás versenytársaként, erőssége a rugalmassága.

Bővebben: Flexonyomtatás

Mélynyomtatás

A Béta-Roll a mélynyomtatás technológiai támogatásához biztosít:

Bővebben: Mélynyomtatás

Metálprint

A Béta-Roll cégcsoport a fémcsomagoló vállalkozásokkal szemben támasztott egyre növekvő minőségi igények és a csökkenő darabszámok problematikájához igazodva állította össze csomag ajánlatát. Technológiánként az alábbi termékek alkalmazásával kínálunk megoldást partnereinknek.

Bővebben: Metálprint

Íves ofszet nyomtatás

Íves ofszetnyomtatás: harmónia a rendszerben

Az ofszet nyomtatás során alkalmazott anyagok harmonikus rendszert alkotva biztosítanak megfelelő nyomatminőséget.

Beta-Roll a rendszer megteremtéséhez megoldást kínál gyártott és forgalmazott termékeivel. Célunk a mindenkori legjobb eredmény elérése a hengereken, nyomókendőn, festékeken, mosó- és tisztítószereken, segédanyagokon keresztül.

Bővebben: Íves ofszet nyomtatás

Heatset nyomtatás

 

Nagytömegben gyártott minőségi nyomtatás

A heatset nyomtatás növekedése - hasonlóan a coldset nyomtatáséhoz - az elektronikus média térnyerésével lelassult.

A magazinok és szórólapok példányszámának és terjedelmének csökkenése megköveteli a gyors, pontos átállást, melyhez a Béta-Roll által forgalmazott gumihengerek, mosóanyagok, vízadalékok, nyomókendők hozzájárulnak.

Bővebben: Heatset nyomtatás