Nyitólap TermékekOfszetlemezek

Ofszetlemezek

A Beta Roll Zrt korszerű ofszetlemezekkel és segédanyagokkal segíti nyomdák minőséggel kapcsolatos elvárásait és igényeit. Rugalmas megoldásaink célja, hogy vállalkozása hatékonyan és gazdaságosan végezze munkáját, ami termelékenységet és pozitív megtérülést hozhat az elkövetkező években.

A Beta-Plate NP-1 analóg pozitív ofszetlemezeket arra alakították ki, hogy eleget tegyenek a nyomdák napjainkban felmerülő igényeinek és feltételeinek. A lemezek állandó modern gyártásból származnak, kiváló minőségű alumínium-tekercsekből készültek, a vizsgálati rendszerünk és az online ellenőrzési technológia garantálja a termék megbízhatóságát és állandóságát.

Egyedi, modern elektro-kémiai szemcsézést, anódizálást és bevonattechnikát alkalmazva, valamint fényérzékeny rétegen tárolt mikro-szemcsével párosítva, a gyorsabb expozícióval, szélesebb expozíciós sávval, egyszerűbb kidolgozás és optimális festék/vízegyensúly érhető el.

Beta-Plate TP-1 thermal pozitív CtP lemezek a kor követelményeinek megfelelő, kiváló minőségű ofszetlemezek, mely a közepes és nagy példányszámú munkák esetében is hatékony és kényelmes megoldásnak bizonyultak. Beégetés nélkül 100 ezer fordulat, beégetéssel akár 250 ezer fordulat nyomtatására alkalmas.

Az ofszetlemezekhez szükséges kemikáliákkal is állunk rendelkezésére!

Termékeink:

  • Beta-Plate NP-1 analóg pozitív ofszetlemez
  • Beta-Plate TP-1 thermal pozitív CtP ofszetlemez
  • Ofszetlemezek vegyszerei